l
mbylle
0
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Back
l
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 point point point point point point point point point point point point
image
ODA RESIDENCE shtrihet në sipërfaqe prej 14 000 m², me rreth 220 banesa. Rreth 70 për qind e hapësirës së saj është e dedikuar për gjelbërim dhe hapësira rekreative për banorët. Kompleksi ka qasje të shpejtë në rrugët magjistrale. Shkarko Katalogun ODA
planimetrit e odës
  • plan1
  • plan2
  • plan3
  • plan4
  • plan5
  • plan6
image
Dizajnuam modernen, për të ruajtur traditën. Ideuam e projektuam, që të jemi unikë e të tillë do të ndjeheni edhe ju, sepse mënyra e jetesës tregon atë çfarë duam të jemi nesër.